روزنامه دیلی تلگراف بریتانیا با انتشار یک تصویر ماهواره ای ادعا کرد که عربستان موشک های بالستیک را به سمت ایران و اسراییل هدفگیری کرده است.
بر اساس تصاویر ماهواره ای موسسه IHS Jane's Intelligence Review" از صحرای حجاز، به تازگی دو سکوی پرتاب موشک به سمت شمال شرق(ایران)و شمالغرب(تل آویو) هدف گیری شده است.
بر اساس این گزارش برد این موشک های بالستیک که از نوع DF3 است ، بین 1500 تا 2500 مایل است و کلاهک آن حاوی 2 تن مواد منفجره است.
کارشناسان موسسه بر این باورند که این پایگاه های موشکی احتمالا در پنج سال گذشته و همزمان با بالا گرفتن تنش در منطقه خلیج فارس از سوی عربستان مستقر شده است.
http://www.asriran.com
حرکتهای سازماندهیشده ماههای گذشته در سوریه که در هفتههای اخیر به بحران تبدیل شده است، اگرچه با نقشآفرینی جبهه معارضان بهصورت میدانی دنبال میشود، اما بهدلیل اینکه با سازماندهی آمریکا و رژیم صهیونیستی، حمایت برخی کشورهای عربی به ویژه عربستان سعودی و اقدامات ترکیه صورت میگیرد.
بهطور قطع و یقین میتوان گفت هدفی فراتر از مسائل ملی سوریه دارد و مسئلهای منطقهای و حتی تعارضی فرامنطقهای قلمداد میشود. هدف اصلی این بحرانسازی برخورد با جبهه مقاومت اسلامی و بهصورت خاص، مهار جمهوری اسلامی و کنترل بیداری اسلامی در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا است، زیرا اتحاد سوریه با جمهوری اسلامی بهعنوان کانون الهامبخش جبهه مقاومت علیه نظام سلطه، رژیم صهیونیستی و دولتهای ضدمردمی منطقه، بیشترین آسیبها را متوجه این مثلث شوم میکند.جریان سلطه بینالملل با محوریت آمریکا و صهیونیسم بینالملل که در چهره رژیم غاصب صهیونیستی در منطقه حساس غرب آسیا منافع نامشروع خود را دنبال میکند با بهرهگیری از خاندانها و حکام وابسته حاکم بر کشورهای عربی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و موفقیتهای پیدرپی نظام برخاسته از آن یعنی جمهوری اسلامی در ایران در طول بیش از سه دهه که امروزه منجر به شکلگیری جبهه مقاومت اسلامی افتخارآفرین در منطقه شده و این جبهه مقاومت، زمینهساز شکلگیری و انسجام بیداری اسلامی گردیده است، همواره تلاش کرده است به هر نحو ممکن به مقابله با آن بپردازد که جنگ 33روزه رژیم صهیونیستی با حزبالله لبنان، جنگ 22روزه آن رژیم با مردم غزه و بحرانآفرینی در سوریه، حلقههایی از این عملیات زنجیرهای علیه مقاومت مردمی - اسلامی قلمداد میشود.
http://www.basirat.ir/news.aspx?newsid=246813
بحران سوريه که از اواسط ماه مارس ۲۰۱۱ صحنه ناآرامي آغازو موجب از بین رفتن شمار زيادي از مردم اين کشور از جمله سربازان سوري و نيروهاي امنيتي شده به یکی از محورهای مهم تحلیل ، تحقیق و بیان دیدگاه محافل سیاسی ، دانشگاهی و رسانه های دنیا تبدیل شده است.
میدک او کتیل کارشناسان مسائل بین المللی و تحلیلگر سیاسی بحران سوریه را ناشی از توطئه های رژیم صهیونیستی برای بی ثباتی این کشور و کوين برت این درگیری ها را نه نبرد تمدن ها و مذهب بلکه جنگ بانگداران و سردمداران مالی غرب می داند.
میدک او کتیل، تحلیلگر و کارشناس سیاسی می گوید که اسرائيل تلاش دارد تا کاخ سفيد را در جهت بيثباتی سوريه با خود همراه کند و این مساله در راستاي منافع امريکا نخواهد نبود.
وی افزود: اگر شما به هر يک از پايگاههاي اينترنتي لابي اسرائيل (در امريکا) از جمله هستههاي متفکران نظير «بنياد دفاع از دموکراسي»، «ابتکار عمل سياست خارجي»، «مرکز سابان درباره سياست خاورميانه» و هسته متفکران ساخته و پرداخته آيپک يعني «موسسه سياست خاور نزديک در واشنگتن» نگاه کنيد ميبينيد که نقش مهم رژيم اسرائيل در درگيري سوريه به وضوح مشخص است.»
کميته روابط خارجي سناي امريکا اخيرا به اتفاق آراء به تسليح شماري از گروههاي شورشي مسلح معارض دولت سوريه راي داد؛ تصميمي که سناتور رند پاول ضمن محکوم کردن آن گفت «شما امروز همپيمانان القاعده را تامين مالي ميکنيد.»
سناتور جان مک کين از حاميان پروپاقرص کمک نظامي به شورشيان سوريه روز دوشنبه سرزده به اين کشور سفر و با معارضان دولت دمشق ديدار کرد.
علاوه بر اين، روزنامه «ديلي بيست» گزارش داد کاخ سفيد از پنتاگون خواسته است طرحهايي براي ايجاد يک منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوريه تهيه کند.
همچنین کوين برت کارشناس مسایئل بین المللی می گوید که جنگ علیه سوریه، جنگ ِ امریکا، اسرائیل، القاعده، قطر، ترکیه یا عربستان سعودی با سوریه نیست. این جنگ ِ بانکداران و سردمداران مالی جهان با سوریه است."
سال ۱۹۸۳ زمانی که "رونالد ریگان" رئیسجمهور وقت ایالات متحده، طرح اولیه دفاع استراتژیک را پیشنهاد کرد، شمارش معکوس برای سقوط رژیم کمونیستی شوروی آغاز شد.
در واقع طرحی که اندکی بعد به نام "جنگ ستارگان" معروف شد، شوروی را خواه ناخواه وارد رقابتی تسلیحاتی میکرد که به دلیل اقتصاد نامناسب کمونیستی و با توجه به مبادلات محدود اقتصادی که درآمد دولت و دسترسی به منابع را کاهش میداد و یارانهها و خدمات دولتی که هزینهها را چند برابر میکرد، توان رقابت را از مسکو گرفت و تردیدی نبود که در چنین سیستمی، کرملین محکوم به شکست است زیرا طرف مقابل یا باید وارد رقابت تسلیحاتی با آمریکا ميشد یا ميپذیرفت که آمریکا به واسطه برتری نظامی، ابزار جنگ را به عنوان گزینهای برای حفظ نظام هژمونی خود در اختیار دارد و به این ترتیب هر قدر طرف مقابل رشد کند، هرگز قادر نخواهد بود نظام بینالمللی حاکم را به گونهای تغییر دهد که متضمن سود خودش باشد.

در واقع طرحی که اندکی بعد به نام "جنگ ستارگان" معروف شد، شوروی را خواه ناخواه وارد رقابتی تسلیحاتی میکرد که به دلیل اقتصاد نامناسب کمونیستی و با توجه به مبادلات محدود اقتصادی که درآمد دولت و دسترسی به منابع را کاهش میداد و یارانهها و خدمات دولتی که هزینهها را چند برابر میکرد، توان رقابت را از مسکو گرفت و تردیدی نبود که در چنین سیستمی، کرملین محکوم به شکست است زیرا طرف مقابل یا باید وارد رقابت تسلیحاتی با آمریکا ميشد یا ميپذیرفت که آمریکا به واسطه برتری نظامی، ابزار جنگ را به عنوان گزینهای برای حفظ نظام هژمونی خود در اختیار دارد و به این ترتیب هر قدر طرف مقابل رشد کند، هرگز قادر نخواهد بود نظام بینالمللی حاکم را به گونهای تغییر دهد که متضمن سود خودش باشد.
این اولین بار نیست که واشنگتن به تهران پیغام می فرستد و سپس سخنگوی کاخ سفید آن را تکذیب می کند، به ویژه زمانی که پای اسراییل و اقدامات یک جانبه این رژیم علیه برنامه هسته ای ایران در میان باشد!
پس از اینکه روزنامه اسراییلی یودیوت آهارونوت از پیام سری کاخ سفید مبنی بر عدم مشارکت ارتش امریکا در هرگونه اقدام نظامی اسراییل علیه تاسیسات اتمی کشورمان پرده برداشت منوط بر اینکه ایران نیز پایگاه های امریکایی در منطقه را مورد هدف قرار ندهد، "جان کارنی" سخنگوی کاخ سفید اظهار داشت که این گزارش واقعیت ندارد و ما درباره فرضیات بحث نمی کنیم. واشنگتن و تل آویو هیچ اختلافی بر سر ممانعت ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای ندارند.
البته اختلافات امریکا و اسراییل در رابطه با شیوه برخورد با برنامه هسته ای کشورمان موضوع تازه ای نیست چه اینکه ژنرال دمپسی " رئیس ستاد مشترک ارتش امریکا " اخیرا اعلام کرده بود که کشورش علاقه ای ندارد تا بخشی از طرح حمله اسراییل علیه تاسیسات اتمی ایران باشد.
آمریکا طرحهای خود برای حمله احتمالی به ایران را به نتانیاهو نشان داده است.
به گزارش «تابناک»، روزنامه صهیونیستی هاآرتص مدعی شده است که ایالات متحده، طرحهای احتمالی خود برای حمله به ایران را به نتانیاهو ارائه کرده است.
بنا به گفته یک مقام ارشد آمریکایی، این کار توسط «تام دونیلون»، مشاور امنیت ملی آمریکا انجام شده است.
بنا بر این گزارش، دونیلون در سفر دو هفته پیش خود به سرزمینهای اشغالی، در این مورد به نتانیاهو اطلاعات داده است. بنا به گفته مقام ناشناس آمریکایی، نتانیاهو در مهمانی شامی به مدت سه ساعت، میزبان دونیلون بوده و در بخشی از این نشست، «یاکوف آدمیرور» مشاور امنیت ملی اسرائیل نیز حضور داشته است.
این گزارش میافزاید، دونیلون به دنبال این بوده است که روشن سازد آمریکا با جدیت به دنبال این است که اگر مذاکرات با ایران به بنبست برسد، ایالات متحده برای رویارویی نظامی با ایران آمادگی دارد و گفته که سخن گفتن در مورد این آمادگی، تنها برای فریب دادن اسرائیلیها نیست.
روزنامه آمریکایی کولومبوس دیسپچ (Columbus Dispatch) در کاریکاتوری، نقشه خاورمیانه را ترسیم کرده است که در آن روی ایران یک درپوش فاضلاب گذاشته اند و کل ایران را در قالب یک مجرای فاضلاب به تصویر کشیده.
این مهمترین و تازه ترین گزارش وزارت دفاع آمریکا از توان نظامی ایران است که طی روزهای اخیر در اختیار کنگره آمریکا قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش که به امضای لئون پانتا، وزیر دفاع آمریکا رسیده، ارتقای دقت هدف گیری و قدرت تخریب موشکهای ایران، به موازات برگزاری مرتب مانورهای موشکی در سراسر کشور و افزوده شدن چند فروند شناور و زیر دریایی جدید به ناوگان دریایی ایران صورت گرفته است.
در بخش دیگری از این گزارش، با اشاره به ظرفیتهای نظامی "غیر متقارن" ایران آمده است: "ارزیابی ما این است که ظرف ۳۰ سال گذشته، ایران به روش سازمان یافته ای، شبکه ای از را پرورش داده که از توان ضربه زدن به منافع آمریکا و اسرائیل برخوردارند." وزارت دفاع آمریکا در جمع بندی نهایی خود از توان نظامی ایران، نوشته است: "ایران در دفاع از قلمرو خود، یک قدرت سهمگین محسوب می شود." به گفته برخی از تحلیلگران، چنین توصیفی از توان نظامی ایران، پیامی است که وزارت دفاع آمریکا می کوشد به مدافعان جنگ منتقل کند، بدین معنا که هر نوع اقدام نظامی در خاک ایران می تواند، با مخاطراتی قابل توجهی همراه باشد. وزارت دفاع آمریکا میگوید که ایران با افزایش دقت و قدرت تخریب موشکهای خود بر توان دفاعی خود افزوده است. این پیشرفت میتواند برای توان پدافندی کشورهای جنوبی حوزه خلیج فارس و کشتیرانی در آبهای آن به یک تهدید بدل شود.
طول رودخانه نیل 6693 کیلومتر است و از رودخانه نیل از 10 کشور تانزانیا، بورندی، رواندا، کنگو، کنیا، اوگاندا، اتیوپی، اریتره، سودان، مصر سرچشمه گرفته یا عبور می کند. بنابر این سلطه از نیل تا فرات شامل بخش هایی از این ده کشور و البته کشورهای دیگری نیز می شود. از جمله بخش هایی از ترکیه؛ عراق، عربستان، کویت، سوریه، لبنان، فلسطین و ....
از وب سایت دکتر قدیری
رسانه های داخلی ایران نوشتند: توهمات و اصرار حمله نظامی به ایران بالاخره اسراییل را مجبور کرد تا تهدیدها و به خیال خود فشار هایش را بر علیه ایران بیشتر کند و با شروع جنگ روانی اغاز کننده این حملات باشد.
به گزارش بولتن نیوز از شعبه سیاسی روزنامه ینی مساوات، جزییات عملیات جنگی اسراییل علیه ایران برای نخستین بار اعلام شد. کانال 10 اسراییل روز گذشته طی برنامه ای نتایج بررسی های چند هفته ای در مورد طرح عملیات نظامی علیه تاسیسات هسته ای ایران را که در برگیرنده اظهارات چندین تن از افسران بلند پایه ارتش اسراییل می باشد، پخش کرده است. به گزارش این کانال تلویزیونی، اسراییل تا 23 آوریل برای مشخص شدن نتیجه تلاش های دیپلماتیک بین المللی در راستای منصرف کردن ایران از بلندپروازی های هسته ای صبر خواهد کرد.
گفتنی است که دور دوم مذاکرات ایران و کشورهای گروه 5+1 در مورد برنامه هسته ای ایران در سوم خرداد 91 یا 23 آوریل در بغداد برگزار خواهد شد. به گزارش این کانال تلویزیونی اسراییل، چنانچه این مذاکرات نتیجه ای داشته باشد، در آنصورت دستور حمله به تاسیسات هسته ای ایران داده خواهد شد. در این عملیات دهها فروند شکاری ـ بمب افکن، هواپیماهای حامل سوخت، هواپیماهای جنگ الکترونی و بالگردهای امداد شرکت خواهند کرد و هواپیماهای مدرن سازی شده ی ـ اف 15 آی» نیز نقش تعیین کننده در این عملیات خواهند داشت که بمبهای ضد اهداف زیر زمینی را حمل خواهند کرد. گفته میشود که این هواپیماها به حال آماده باش و مسلح در آشیانه ها منتظر فرمان حمله اند. در این عملیات از هواپیماهای شناسایی بدون خلبان « ایتان» نیز استفاده خواهد شد و خانواده های خلبانانی که در این عملیات شرکت خواهند کرد، در مناطق امن و دور از پایگاههای نظامی اسکان داده شده اند.
در این گزارش اعلام شده که اسراییل قدرت از بین بردن کامل توان هسته ای ایران را ندارد و به همین دلیل نیز نیروهای اسراییلی طرح «تهاجم کوتاه مدت و حرفه ای» علیه ایران را تهیه کرده اند. به بار آمدن تلفات نیز در این عملیات پیش بینی شده است. یک افسر ارشد نیروی هوایی اسراییل میگوید که تعدادی از خلبانانی که در این عملیات شرکت خواهند کرد، دیگر باز نخواهند گشت. اسراییل همچنین به این مساله نیز توجه دارد که به دنبال آغاز عملیات علیه ایران، حملات گروههای تندرو و در راس آنها حزب الله لبنان به اسراییل آغاز خواهد شد که ممکن است از 30 سال گذشته به این سو شدیدترین جنگی باشد که در شمال اسراییل در میگیرد.
روزنامه کانادایی تورنتوسان در گزارشی با عنوان "اسرائیل با تصمیم یک ایرانی به ایران حمله می کند" نوشت: یک ایرانی الاصل ، هم اکنون به دومین مقام مهم در کابینه اسرائیل تبدیل شده است.
رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش و وزیر دفاع پیشین اسرائیل ، رهبر فعلی حزب کادیما در تصمیم گیری احتمالی درباره حمله نظامی به ایران در کنار نخست وزیر، نقش اصلی را خواهد داشت. او متولد ایران است و این کشور را به خوبی می شناسد. او شائول موفاز است.
یک روزنامه آمریکایی با اشاره به هیاهوی مقامات و رسانه های رژیم صهیونیستی درباره امکان حمله این رژیم به ایران، با مقایسه طرح تل آویو با حقیقت موجود در جمهوری اسلامی، حمله به تاسیسات کشورمان را اقدامی سخت و بسیار پیچیده که تل آویو قادر به انجام آن نیست توصیف کرد.
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روزنامه نیویورک تایمز دوشنبه 20فوریه (1اسفند) نوشت: «برنامه اسرائیل برای ماجراجویی علیه تاسیسات هسته ای ایران "حمله جراح گونه" به همان شیوه ای است که در حمله به سوریه در سال 2007 و بمباران یک منطقه که اسرائیل مدعی بود در آن فعالیت هسته ای انجام می شود، خواهد بود اما شرایط ایران به گونه ای است که این طرح برای حمله، اسرائیل را به هدف خود نمی رساند.»
بر اساس ارزیابی ها و تحقیقات مقامات آمریکایی، حمله جنگنده های رژیم اسرائیل به ایران مستلزم یک هزار مایل پرواز بر فراز کشورهایی که روابط حسنه ای با تل آویو ندارند، سوخت گیری در آسمان، مبارزه با سیستم دفاع هوایی ایران، حمله همزمان به چند سایت زیرزمینی و استفاده از دست کم یکصد جنگنده است.
بر همین اساس می توان گفت: «که حمله به ایران برای رژیم اسرائیل اقدامی بسیار مشکل و پیچیده خواهد بود.