جغرافیای سیاسی و ژئوپلیتیک
درمورد جغرافیای سیاسی ،ژئوپلیتیک،ژئو صهیونیسم ,Geopolitics

 

 

 

 

  سیاست های خصمانه ترکیه نسبت به همسایگانش هر روز شکل جدیدی به خود می گیرد. دولت ترکیه که داعیه دار حل تنش های منطقه ای و به صفر رساندن مشکلات با همسایگان است، اکنون علاوه بر دخالت های آشکار و پنهان در امور کشورهای همسایه، به محملی برای گروه های جدایی طلب نیز تبدیل شده است. به گزارش «تابناک»، دولت ترکیه که همواره در پی پیش بردن سیاست های نژاد پرستانه موردنظر خود بر اساس رویکرد نوعثمانی گرایی بوده، روز دوشنبه میزبان افرادی بود که با اعلام هدف جدایی آذربایجان از ایران بزرگ، کانونی برای توطئه در این کشور تشکیل داده اند.روزنامه «تودی زمان» ترکیه گزارش داد افرادی با عنوان به اصطلاح نمایندگان آذری های ساکن در ایران بزرگ، امروز تشکیل مجمعی را با عنوان «شورای ملی آذری....» اعلام کرده اند که هدف نهایی آن به زعم آن ها، استقلال از ایران است. نکته جالب این است اعضای این شورا همگی از مقامات سابق ایران شمالی (دولت فعلی باکو) و ترکیه هستند که خود را نماینده آذری های ایران بزرگ نامیده اند.موجودیت این شورا در حاشیه گردهمایی فرهنگی آذری ها در آنکارا اعلام شده و در جریان یک کنفرانس خبری برگزار شده به منظور معرفی آن، سخنگوی این شورا گفته هدف نهایی ما استقلال آذری هایی است  که در آذربایجان ایران بزرگ زندگی می کنند.

 

 



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط محمد جواد

 

 

1. رئوبن شیلواخ  (1959-1909)      

 

 

رئوبن شیلواخ در شهراورشلیم چشم به جهان هستی گشود. به موجب تحصیلات و فعالیتش مسلط به زبان عربی بوده و متخصص امور خاور میانه به شمار میرفت. وی
" مرد مأموریت های مخفی" و اولین رئیس سازمان موساد (1952-1949) بود، سمتی که توسط نخست وزیر اسرائیل و وزیر دفاع وقت آن، داوید بن گوریون، به وی محول گردید

 

2. ایسر هرئل (2003 – 1912)

              

 

 ایسر هرئل در بلاروس چشم به جهان هستی گشوده و در سن 18 سالگی به اسرائیل مهاجرت نمود و طی سالیان متوالی به فعالیت در زمینه های امنیتی و اطلاعاتی برای کشور اسرائیل، چه قبل و چه بعد از برپائی آن، اشتغال داشت. ایشان سپس به شغل تجارت پرداخته و یک دوره نیز (از جانب حزب" لیست ملی") به نمایندگی پارلمان اسرائیل انتخاب گردید. وی همچنین نویسنده ای پر ثمر بود و کتابهائی به رشته تحریر در آورده است که ضمن توصیف قضایای اطلاعاتی و امنیتی، این جنبه ها را در یک حکومت دمکراسی مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد.
مراحل برجسته خدمت وی بشرح ذیل میباشد: - سمتهای گوناگون در سرویس اطلاعاتی سازمان هاگانا (موسوم به "شای") (1947 – 1944) - رئیس سرویس امنیتی کل (شاباک) (1963 –1948)، - رئیس سازمان موساد و مسئول سرویسهای امنیتی ( 1963 – 1952 )

 

 



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 25 ارديبهشت 1391برچسب:موساد,اسراییل,روسا,,
ارسال توسط محمد جواد

 منظور از مدیریت کروی چیست ؟

از نظراتون ما را نیز مطلع کنین ...............

                                                                        




تاریخ: یک شنبه 24 ارديبهشت 1391برچسب:مدیریت کروی ,
ارسال توسط محمد جواد

 يھودي ھا در قرن نوزده میلادى با در دست گرفتن قدرت پولى و اقتصادى، جايگاهبسیار ممتاز و ويژه اى در اروپا به دست آورده بودند. نفوذ در كانون ھاى سیاسىقدرت، و به دست گرفتن اھرم ھاى تأثیرگذارى فكرى و فرھنگى، حضور در اركانحقوقى و مجامع قانونگذارى، موقعیت بسیار مناسبى را براى اين قوم فراھم آوردهبود.در چنین دوره اى بود كه شمارى از رھبران و سران يھود، ترويج و تبلیغ انديشهقديمى استقرار يھود در سرزمین فلسطین را كاملا مساعد و مناسب تشخیص دادند.با پشتوانه قدرت اقتصادى يھود در اروپا، سازمان ھا و تشكل ھاي سیاسى و فرھنگىجديدى از سوى بعضى رھبران و انديشه مندان يھود تأسیس شد. رسالت و مأموريت« صھیونیسم » عمده اين كانون ھا، تبلیغ، ترويج و گسترش انديشه اى بود كه بعدھانام گرفت.كتاب حاضر كه به قلم محمد تقي تقي پور نگاشته شده است سعد دارد تا به بررسيبخش ھا و گوشه ھايى از ابعاد گسترده حضور و نفوذ مأموران و كانون ھايصھیونیستى در ايران عصر پھلوى، بپردازد.بدين منظور چھار سرفصل تشكل ھاى يھود ايران، صھیونیسم و موقعیت يھود ايران،سازمان ھاى صھیونیستى در ايران، اسرائیل در ايران مورد مداقه قرار گرفته است.نويسنده ضمن تشريح ابعاد و نحوه نفوذ و عملكرد تشكیلات صھیونیستي در ايرانمعاصر فھرست ھايي از افراد، سازمان ھا، موسسات صنعتي و تجاري وابسته بهتشكیلات صھیونیستي فعال در ايران ارائه داده است كه در نوع خود جالب توجه ميباشد.

 

 

کتاب صهیون در ایران معاصر-محمد تقی تقی پور .انتشارات باشگاه اندیشه 

 




تاریخ: جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:صهیون , ایران ,
ارسال توسط محمد جواد

 در سال 1917، اسکار کالاوی (Oscar Callaway) نماینده مجلس آمریکا سخنرانی جنجال‌برانگیزی در کنگره انجام داد.
وی فاش ساخت که چرا جی. پی. مورگان (
J. P. Morgan) 12 مدیر خبری رده بالا را استخدام می‌کند. از این دوازده نفر خواسته شده بود که تأثیرگذارترین روزنامه آمریکا را مشخص نمایند. آنها باید مشخص می‌ساختند که برای کنترل خط‌مشی روزانه مطبوعاتی آمریکا به چند روزنامه نیاز است. این افراد به این نتیجه رسیدند که تنها با خرید 25 روزنامه بزرگ کشور می‌توان به این هدف دست یافت.

از آن روز تاکنون استیلا بر رسانه‌های جمعی به معنی کنترل افکار عمومی کشور تلقی شده و هر کس که بدین قدرت دست می‌یابد در حقیقت مدیریت اصلی کشور را در دست دارد و امروزه روپرت مردوخ با امپراطوری رسانه بزرگ خود بر قله قدرت رسانه‌ای نشسته است.

شبکه‌های تلویزیونی وی در آمریکا به 280 میلیون نفر و شبکه‌های ماهواره‌ای وی در آسیا به 300 میلیون نفر دسترسی دارند. مجموع مخاطبین رسانه‌های مردوخ در جهان به 7/4 میلیارد نفر می‌رسند یعنی در حدود سه چهارم مردم روی زمین.

 

 

 

 

پایگاه ابوذریون



ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط محمد جواد

 اسرائیل درگیر جنگ با خود است. چند ماه است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسائیل رجزخوانی ها بر علیه ایران را شدت بخشیده و بطور تلویحی اوباما را هم - اگر با ایده حمله یک جانبه به ایران با او همراه نشود - هدف قرار داده است. اما سخنان نتانیاهو باعث ایجاد واکنش نه تنها در اروپا بلکه در خود در اسرائیل شده است.آخرین رهبر اسرائیلی که به خاطر تلاش های هسته ای ایران درمورد حمله به این کشور صحبت کرده بود، ایهود اولمرت، نخست وزیر سابق اسرائیل است که سخنانش در تلویزیون اسرائیل نمی تواند روشن تر از این باشد: «هیچ دلیلی وجود ندارد در این زمان در مورد تلاش های نظامی بر علیه ایران صحبت نکنیم، اما قطعا منظور ما آغاز حمله توسط اسرائیل نیست.»پیش از این، یووال دیسکین رئیس سابق امنیت داخلی و مایر دایان، رئیس سابق موساد، اظهار داشتند که دولت اطلاعات گمراه کننده ای در مورد کارآمدی یک حمله بالقوه ارائه می دهد.در همین حال، ایران موضع آشتی جویانه تری را در مذاکرات استانبول اتخاذ کرد - نه لزوما به خاطر تهدید به حمله اما به دلیل تحریم هایی که اوباما تحمیل کار ممکن است.همانطور که دیوید ایگناتیوس در واشنگتن پست اشاره کرده است، چارچوبی اساسی برای یک معامله وجود دارد و به نظر می رسد ایرانی ها به طور فزاینده ای پذیرای این معامله هستند.در واقع، اگر اوباما خوش شانس باشد، ممکن بتواند قراردادی را با ایران ببندد و این موضوع را از مبارزات انتخاباتی سال 2012 انتخابات حذف کند و خود را به عنوان مصلح بزرگ و قیافه ای جدید نشان دهد که در این صورت این بزرگترین شوکی است که به نتانیاهو و حامیانش در میان جمهوری خواهان وارد خواهد شد.به هر حال، خبر خوب این است که بر سر اینکه آیا ایران واقعا در حال ساخت بمب اتمی است و اینکه حمله به ایران ممکن است منجر به یک جنگ گسترده در خاورمیانه شود، «بحث» و یا به عبارت دقیق تر، یک «جدل عمومی» در اسرائیل در حال وقوع است.

((از نشنال اینترست- پایگاه ابوذریون ))




تاریخ: جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط محمد جواد

 

بسم الله الرحمن الرحیم 

لا یقاتلونکم جمیعا الا فی قری محصنه او من ورا جدر، باسهم بینهم شدید، تحسبهم جمیعا و قلوبهم شتا ، ذلک بانهم قوم لایعقلون (الحشر ،15)

یهودیان برجنگ با شما جمع نمیشوند مگر در قریه محکم حصار یا پس دیوار ،و این در حالیست که کارزار بین خودشان سخت است! شما آنها را جمع و متفق میپندارید در صورتیکه دلهاشان سخت متفرق است زیرا آن قوم اهل تعقل نیستند.(حشر ، 15 )




تاریخ: جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:قرآن , یهود , جنگ ,
ارسال توسط محمد جواد

 

 

فِدِرالیسم

 (Federalismنظام سیاسی چندساخت است که در مقابل نظام سیاسی تک‌ساخت یعنی حکومت متمرکز قرار می‌گیرد.

فدرالیسم نظام سیاسی ویژه‌ای است که به موجب آن:

§         در کنار یک حکومت مرکزی، چند حکومت خودمختار و محلی دیگر هم وجود دارد که اقتدار و وظایف دولت، میان حکومت مرکزی و حکومت‌های محلی تقسیم می‌شود.

§         دولت‌های محلی هر کدام بنا به موقعیت، از حاکمیت یا قسمتی از حاکمیت خود به نفع دیگری که قدرتمندتر است و یا به نفع دولت مرکزی، صرفنظر می‌کند و در عوض مورد حمایت آن دولت قرار می‌گیرد. البته روش‌های خاصی برای حل اختلاف میان حکومت مرکزی و حکومت‌های محلی مقرر می‌گردد.

§         به بخش‌ها و حوزه‌های محلی کشور، حقوق و وظایف ویژه‌ای واگذار می‌گردد.

§         در این روش و جریان سیاسی اغلب دو فاکتور مورد نظر است:

1.      تمرکززدایی در کشور و به رسمیت شناختن خودمختاری و قدرتهای منطقه‌ای

2.      ایجاد و تقویت فدراسونی  بین کشورهای مختلف دارای حاکمیت ملی

به واحدهای تقسیمات سیاسی در نظام فدرالی بیشتر ایالت گفته می‌شود تا استان 

 



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 18 ارديبهشت 1391برچسب:فدرالیسم ,
ارسال توسط محمد جواد

 اعلاميه "بالفور " كه توسط "آرتور بالفور " انگليسي در سال 1917 صادر شد، در حقيقت اولين گام در راستاي برپايي رژيم صهيونيستي در خاك فلسطين به شمار مي‌رود.


 


پس از امضاي پيمان "سايكس پيكو " در سال 1916 ميلادي و تقسيم كشورهاي عربي منطقه، دولت بريطانيا كوشيد تا ميزان نفوذ خود در منطقه را گسترش دهد و به نوعي ادعاي حاكميت مطلق در منطقه كرد. انگليسي ‏ها در همين چارچوب تصميم گرفتند تا يهوديان را كه در سرتاسر اروپا و جهان پراكنده بودند گردهم آورند وبراي آنان يك كشور و يا به عبارت ديگر يك ميهن بيايند. 



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 18 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط محمد جواد

 

اورشلیم شهر بزرگ یهودیان در که درواقع به زبان عربی همان بیت المقدس است قدرمتی تاریخی دارد و در هر سه ادیان ((اسلامی مسیحی و یهودی )) از چهره مقدسی بر خوردار است.بر خلاف تمام باور ها اورشلیم اسمی نیست که یهودیان بر شهر نهاده باشند بلکه اسم اولیه ایست که ساکنان اولیه اورشلیم که گمان می رود بت پرست بوده باشند بر روی آن نهادند که در واقع به معنی خانه شلیم ((خدای ساکنان اولیه اورشلیم))است پس در نتیجه می شود...خانه مقدس ویا به زبانی ساده تر در زبان عبری می شود صلح و سلام!.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط محمد جواد
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 14
بازدید دیروز : 8
بازدید هفته : 33
بازدید ماه : 71
بازدید کل : 5733
تعداد مطالب : 80
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1

این صفحه را به اشتراک بگذارید