يك سازمان جاسوسي، به همان اندازه كه ميتواند در تحكيم موقعيت يك كشور و حفظ ثبات سياسي و اجتماعي و اقتصادي آن ايفاي نقش كند و عامل بقا و دوام آن در تمام زمينهها گردد، به همان اندازه ميتواند وسيله مناسبي براي نابود ساختن يك حكومت گردد.
هرگز اتفاق نيفتاده است كه ملتي قبل از ايجاد دولت خود، سرويسهاي اطلاعاتياش را راهاندازي كند، اما اسرائيل اين كار را كرد و هيچ دولتي مثل دولت اسرائيل وارد كار اطلاعاتي نگرديده است. ملت اسرائيل، تاريخ خود را در كنار كار جاسوسي بنا و تأسيس كرده است. سرويسهاي اطلاعاتي شان چه در گذشته و چه در حال حاضر وسيلهاي بوده است براي رسيدن به اهداف نامشروعشان. خود صهيونيسم براساس كار جاسوسي، هويت يافته و رشد و نمو پيدا كرده است. هنگامي كه مقرر شد دولت يهود تأسيس شود يهوديان با استفاده از شگردهاي جاسوسي به ايجاد دولت خود اقدام كردند.
با توجه به اينكه در خصوص بررسي سرويسهاي اطلاعاتي اسرائيل، تا كنون تمركز اصلي بر سرويس موساد بوده است و عموماً به ديگر سرويسهاي فعال اين رژيم كه گاهاً نقشي بسيار حائز اهميت را براي صهيونيسم بين الملل ايفا مينمايند، كمتر پرداخته شده است؛ لذا در اين اندك مجال به صورت گذرا شمهاي كلي درباره اين سرويسها بيان مينماييم تا شايد فتح بابي باشد براي مطالعه و مداقه بيشتر بر هريك از آنها به صورت مفصل و جامع. فصل اول مقاله حاضر به اين موضوع اختصاص داده شده است. در فصل دوم به منظور كاربردي نمودن موضوع، به روشهاي عملياتي سازمانهاي اطلاعاتي رژيم صهيونيستي ميپردازيم. به اميد نابودي رژيم صهيونيستي...
منبع :www.vaja.ir
سال ۱۹۸۳ زمانی که "رونالد ریگان" رئیسجمهور وقت ایالات متحده، طرح اولیه دفاع استراتژیک را پیشنهاد کرد، شمارش معکوس برای سقوط رژیم کمونیستی شوروی آغاز شد.
در واقع طرحی که اندکی بعد به نام "جنگ ستارگان" معروف شد، شوروی را خواه ناخواه وارد رقابتی تسلیحاتی میکرد که به دلیل اقتصاد نامناسب کمونیستی و با توجه به مبادلات محدود اقتصادی که درآمد دولت و دسترسی به منابع را کاهش میداد و یارانهها و خدمات دولتی که هزینهها را چند برابر میکرد، توان رقابت را از مسکو گرفت و تردیدی نبود که در چنین سیستمی، کرملین محکوم به شکست است زیرا طرف مقابل یا باید وارد رقابت تسلیحاتی با آمریکا ميشد یا ميپذیرفت که آمریکا به واسطه برتری نظامی، ابزار جنگ را به عنوان گزینهای برای حفظ نظام هژمونی خود در اختیار دارد و به این ترتیب هر قدر طرف مقابل رشد کند، هرگز قادر نخواهد بود نظام بینالمللی حاکم را به گونهای تغییر دهد که متضمن سود خودش باشد.

در واقع طرحی که اندکی بعد به نام "جنگ ستارگان" معروف شد، شوروی را خواه ناخواه وارد رقابتی تسلیحاتی میکرد که به دلیل اقتصاد نامناسب کمونیستی و با توجه به مبادلات محدود اقتصادی که درآمد دولت و دسترسی به منابع را کاهش میداد و یارانهها و خدمات دولتی که هزینهها را چند برابر میکرد، توان رقابت را از مسکو گرفت و تردیدی نبود که در چنین سیستمی، کرملین محکوم به شکست است زیرا طرف مقابل یا باید وارد رقابت تسلیحاتی با آمریکا ميشد یا ميپذیرفت که آمریکا به واسطه برتری نظامی، ابزار جنگ را به عنوان گزینهای برای حفظ نظام هژمونی خود در اختیار دارد و به این ترتیب هر قدر طرف مقابل رشد کند، هرگز قادر نخواهد بود نظام بینالمللی حاکم را به گونهای تغییر دهد که متضمن سود خودش باشد.
این اولین بار نیست که واشنگتن به تهران پیغام می فرستد و سپس سخنگوی کاخ سفید آن را تکذیب می کند، به ویژه زمانی که پای اسراییل و اقدامات یک جانبه این رژیم علیه برنامه هسته ای ایران در میان باشد!
پس از اینکه روزنامه اسراییلی یودیوت آهارونوت از پیام سری کاخ سفید مبنی بر عدم مشارکت ارتش امریکا در هرگونه اقدام نظامی اسراییل علیه تاسیسات اتمی کشورمان پرده برداشت منوط بر اینکه ایران نیز پایگاه های امریکایی در منطقه را مورد هدف قرار ندهد، "جان کارنی" سخنگوی کاخ سفید اظهار داشت که این گزارش واقعیت ندارد و ما درباره فرضیات بحث نمی کنیم. واشنگتن و تل آویو هیچ اختلافی بر سر ممانعت ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای ندارند.
البته اختلافات امریکا و اسراییل در رابطه با شیوه برخورد با برنامه هسته ای کشورمان موضوع تازه ای نیست چه اینکه ژنرال دمپسی " رئیس ستاد مشترک ارتش امریکا " اخیرا اعلام کرده بود که کشورش علاقه ای ندارد تا بخشی از طرح حمله اسراییل علیه تاسیسات اتمی ایران باشد.
به گزارش فارس، «علی ابراهیم» از تحلیلگران مسایل استراتژیک با درج مقالهای در روزنامه لبنانی الاخبار به فعالیتهای جاسوسی صهیونیستها در مراکش پرداخته و مینویسد: دیر زمانی است که رژیم اسرائیل در شمال آفریقا حضور دارد. گفته ها حاکی از آن است که این رژیم با واسطه و بیواسطه با حسن دوم، پادشاه مغرب در ارتباط بوده است. در حال حاضر هم وضع چندان تغییر نکرده و گفته میشود آندره آزولای، مشاور محمد ششم – پادشاه کنونی – جاسوس رژیم اسرائیل به شمار میرود.
مشاور شاه مراکش جاسوس اسرائیل است
در آغاز سال جاری «جاکوب کوهن» نویسنده فرانسوی و یهودی مراکشی الاصل که از مخالفان مشهور صهیونیسم به شمار می رود با نوشتن مقالهای سرو صدای زیادی در این کشور به راه انداخت. وی گفته است که مشاور حسن دوم، پادشاه پیشین مغرب، همچنان موقعیت خود را حفظ کرده وهم اکنون در دربار محمد ششم برای رژیم اسرائیل جاسوسی می کند. این نویسنده فرانسوی، آندره آزولای را یهودی وابسته به شبکه «سایانیم» می داند. این شبکه برون مرزی متعلق به موساد است و جاسوسان یهودی غیر اسرائیلی در آن عضویت دارند.
جاکوب کوهن که خود به سال 1944 در شهر مکناس مغرب دیده به جهان گشوده است، در این مقاله می نویسد آندره آزولای به سال 1941 درخانوادهای یهودی در شهر صویره در جنوب مغرب به دنیا آمده و هم اکنون از مهمترین اعضای خارجی شبکه سایانیم به شمار می رود که اسرائیلی ها آنها را از جای جای دنیا به خدمت می گیرند.
ویگیدور لیبرمن وزیر امور خارجه اسرائیل درباره جایگاه اسرائیل در منطقه، آن را به زن روسپی خاورمیانه نیست که همه از او پنهانی کامجویی کنند اما حاضر به اعلام چنین رابطه ای نیستند. وی در عین حال گفت که چنین وضعیتی قابل قبول نیست.
به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه الرای چاپ کویت، منابع دیپلماتیک مصر گفتند علاء الحدیدی مدیر اداره اسرائیل در وزارت امور خارجه مصر روز چهارشنبه گذشته نامه ای را از "یعقوب امیتای" سفیر اسرائیل در قاهره دریافت کرده است.
این سفیر به همراه کاروان نیروهای امنیتی توانست از سفارتخانه اسرائیل در قاهره به وزارت خارجه مصر برود و نامه ای از وزیر خارجه اسرائیل خطاب به همتای مصری وی را تسلیم کند.
سفیر اسرائیل و مقامات وزارت خارجه مصر مشخص کردن مکانی جدید برای سفارت اسرائیل در قاهره به جای مکان فعلی آن در منطقه الجیزه را بررسی کردند.
هم اکنون سفارت اسرائیل در طبقات فوقانی از یک برج مسکونی در قاهره قرار دارد.
آمریکا طرحهای خود برای حمله احتمالی به ایران را به نتانیاهو نشان داده است.
به گزارش «تابناک»، روزنامه صهیونیستی هاآرتص مدعی شده است که ایالات متحده، طرحهای احتمالی خود برای حمله به ایران را به نتانیاهو ارائه کرده است.
بنا به گفته یک مقام ارشد آمریکایی، این کار توسط «تام دونیلون»، مشاور امنیت ملی آمریکا انجام شده است.
بنا بر این گزارش، دونیلون در سفر دو هفته پیش خود به سرزمینهای اشغالی، در این مورد به نتانیاهو اطلاعات داده است. بنا به گفته مقام ناشناس آمریکایی، نتانیاهو در مهمانی شامی به مدت سه ساعت، میزبان دونیلون بوده و در بخشی از این نشست، «یاکوف آدمیرور» مشاور امنیت ملی اسرائیل نیز حضور داشته است.
این گزارش میافزاید، دونیلون به دنبال این بوده است که روشن سازد آمریکا با جدیت به دنبال این است که اگر مذاکرات با ایران به بنبست برسد، ایالات متحده برای رویارویی نظامی با ایران آمادگی دارد و گفته که سخن گفتن در مورد این آمادگی، تنها برای فریب دادن اسرائیلیها نیست.
روزنامه آمریکایی کولومبوس دیسپچ (Columbus Dispatch) در کاریکاتوری، نقشه خاورمیانه را ترسیم کرده است که در آن روی ایران یک درپوش فاضلاب گذاشته اند و کل ایران را در قالب یک مجرای فاضلاب به تصویر کشیده.
این مهمترین و تازه ترین گزارش وزارت دفاع آمریکا از توان نظامی ایران است که طی روزهای اخیر در اختیار کنگره آمریکا قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش که به امضای لئون پانتا، وزیر دفاع آمریکا رسیده، ارتقای دقت هدف گیری و قدرت تخریب موشکهای ایران، به موازات برگزاری مرتب مانورهای موشکی در سراسر کشور و افزوده شدن چند فروند شناور و زیر دریایی جدید به ناوگان دریایی ایران صورت گرفته است.
در بخش دیگری از این گزارش، با اشاره به ظرفیتهای نظامی "غیر متقارن" ایران آمده است: "ارزیابی ما این است که ظرف ۳۰ سال گذشته، ایران به روش سازمان یافته ای، شبکه ای از را پرورش داده که از توان ضربه زدن به منافع آمریکا و اسرائیل برخوردارند." وزارت دفاع آمریکا در جمع بندی نهایی خود از توان نظامی ایران، نوشته است: "ایران در دفاع از قلمرو خود، یک قدرت سهمگین محسوب می شود." به گفته برخی از تحلیلگران، چنین توصیفی از توان نظامی ایران، پیامی است که وزارت دفاع آمریکا می کوشد به مدافعان جنگ منتقل کند، بدین معنا که هر نوع اقدام نظامی در خاک ایران می تواند، با مخاطراتی قابل توجهی همراه باشد. وزارت دفاع آمریکا میگوید که ایران با افزایش دقت و قدرت تخریب موشکهای خود بر توان دفاعی خود افزوده است. این پیشرفت میتواند برای توان پدافندی کشورهای جنوبی حوزه خلیج فارس و کشتیرانی در آبهای آن به یک تهدید بدل شود.
طول رودخانه نیل 6693 کیلومتر است و از رودخانه نیل از 10 کشور تانزانیا، بورندی، رواندا، کنگو، کنیا، اوگاندا، اتیوپی، اریتره، سودان، مصر سرچشمه گرفته یا عبور می کند. بنابر این سلطه از نیل تا فرات شامل بخش هایی از این ده کشور و البته کشورهای دیگری نیز می شود. از جمله بخش هایی از ترکیه؛ عراق، عربستان، کویت، سوریه، لبنان، فلسطین و ....
از وب سایت دکتر قدیری
دولت امارات روز گذشته نخستین محموله نفتی خود را از خط لوله " حبشان – فجیره " انتقال داد. به گزارش خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی از افتتاح کم سروصدای این خط لوله با حضور مقامات نفتی اماراتی و چند مقام از شرکت های نفتی بزرگ آمریکایی و اروپایی خبر داد.
قرار است امارات 75 درصد از نفت صادراتی خود را از طریق این خط لوله 360 کیلومتری صادر کند و با این کار وابستگی این کشور به عبور محموله های نفتی اش از تنگه هرمز به یک چهارم کاهش یابد.
در مراسم افتتاح این خط لوله مقامات شرکت نفتی اکسون موبایل و نیز شرکت های نفتی شل و توتال حضور داشتند . اجرای این پروژه از سال 2008 از سوی دولت امارات به یک پیمانکار چینی واگذار شد و روز گذشته با گذشت چهار سال نخستین محموله نفتی امارات به ظرفیت چند صد هزار بشکه از این خط لوله به ساحل فجیره در دریای عمان منتقل شد.
ظرفیت انتقال این خط لوله روزانه 1 و نیم میلیون بشکه در روز است و وزیر نفت امارات روز گذشته در مراسم افتتاح آن اعلام کرد که این خط لوله برای کشورش اهمیتی بسیاراستراتژیک دارد .
وی در تشریح این اهمیت گفت : این خط لوله نفتی به مشتریان ما این امکان را می دهد که محموله های بزرگ تری از نفت ما را حمل کنند و برای ما هم این مزیت را دارد که میان دو راه تنگه هرمز و خط لوله قدرت انتخاب داشته باشیم.
کشورهای عربی حاشبیه خلیج فارس در سال های گذشته و همزمان با مطرح شدن احتمال انسداد تنگه هرمز تلاش کرده اند تا با ایجاد خطوط لوله از وابستگی خود به عبور نفتکش هایشان از این تنگه بکاهند.
اخیرا دولت عربستان نیز با راه اندازی یک خط لوله نفتی قدیمی خود به دریای سرخ امکان صادرات روزانه یک میلیون و ششصد هزار بشکه نفت خود را از طریق این خط لوله احیا کرد.
جمهوری اسلامی ایران در ماه های گذشته بارها تهدید کرده است که در صورت به خطر افتادن منافع حیاتی اش ، آبراه تنگه هرمز را خواهد بست.